Talenten

Talenten

Leeftijd: 19 jaar

Sport: Rolstoelbasketbal

Team: Nederlands Rolstoelbasketbal Team / Adm Economy Gran Canaria

Droom: Deelname Paralympische Spelen


Laatste blog voor de Dirk Kuyt Foundation

Hallo allemaal, deze keer schrijf ik mijn blog (mijn laatste blog voor de Dirk Kuyt Foundation) vanuit Gran Canaria. Het was best een vreemde tijd om weer weg te gaan uit Katwijk. Hoe zou het verder gaan met het corona-virus en gaat de competitie in Spanje wel starten? Maar als ik in Nederland zou blijven, zou dat niet anders zijn. Ik denk dat het op dit moment overal afwachten is hoe het allemaal gaat.

Nieuw seizoen

Hallo allemaal, ik ben vrijdag 24 april teruggekomen naar Nederland en dus inmiddels vier maanden thuis. Vanaf 18 mei train ik 2x per week met het Nederlands herenteam op Papendal in Arnhem en thuis doe ik natuurlijk ook regelmatig mijn krachtoefeningen.

De Dirk Kuyt Foundation bestaat dit jaar 15 jaar! Daarom kwamen Rik en Davita (zij zijn van Captains) op donderdag 30 juli filmen op Papendal.

Weer thuis

Hallo allemaal, dit keer geen blog vanuit Las Palmas, maar vanuit mijn woonplaats Katwijk. Maandag 20 april kreeg ik te horen dat er vrijdag 24 april een repatriëringsvlucht naar Amsterdam zou vliegen. Ik heb even getwijfeld, waar doe je verstandig aan… We zaten al bijna zes weken in quarantaine en mochten alleen de deur uit voor een boodschap, dat werd ik best een beetje zat.

Nu is alles anders…

Hallo allemaal, hier weer een blog vanuit Las Palmas. Mijn ouders en ik krijgen veel berichtjes met de vraag of ik al thuis in Nederland ben en hoe het gaat. Ik zit nog op Gran Canaria, maar het gaat gelukkig goed met me. Vanaf 16 maart is Spanje in lockdown gegaan, dus moeten wij, net als ondertussen heel veel mensen in verschillende landen binnenblijven. Gelukkig ben ik niet alleen in het appartement, maar samen met James MacSorley, zijn vriendin Anna Caskey en  Rose Marie Hollermann.

Door naar de kwartfinale in de Champions League

Hallo allemaal, hier mijn vijfde blog vanuit Las Palmas. Op donderdag 30 januari vertrokken wij naar Cantú (Italië) voor de Champions League. Op vrijdag speelden wij de eerste wedstrijd tegen Ilan Ramat Gan (Israël). De hele wedstrijd gingen we redelijk gelijk op, aan het einde van de wedstrijd stond het dan ook 56-56, dus werd het verlenging… Helaas hebben wij de wedstrijd verloren (64-60).

Eerste wedstrijden in het nieuwe jaar alweer gespeeld

Hallo allemaal, hier mijn vierde blog vanuit Las Palmas. In mijn laatste blog schreef ik dat ik nog één thuiswedstrijd moest spelen in december en daarna op maandagavond naar huis zou vliegen.

Op zaterdag 21 december speelden wij de laatste thuiswedstrijd van het jaar tegen Rincon Dental Amivel.