Vervoer

Vervoer

Je kunt via onderstaand formulier een aanvraag indienen om met een groep naar een sportactiviteit gebracht en opgehaald te worden. De bus is aangepast waardoor zowel personen met en zonder rolstoel mee kunnen rijden. De bus wordt bestuurd door een gecertificeerde chauffeur van een externe vervoerder.

Criteria

De honorering van een aanvraag voor vervoer is onder andere gebaseerd op het aantal passagiers, de af te leggen afstand en de te ondernemen activiteit. In overleg kan de bus ook ingezet worden als pendel bij bijvoorbeeld meer dan 8 passagiers. 

  • Het betreft (minimaal 3) sporters met een beperking en eventueel begeleiding
  • De aanvraag moet minimaal 4 weken van te voren worden ingediend. 
  • Structurele aanvragen (bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks) zijn niet mogelijk op zaterdag. 
  • Meer dan 6 aanvragen per jaar geschiedt in overleg.
  • De aanvraag kan gedaan worden voor heel Nederland. 

Mogelijke combinaties in de bus:

LopersRollersTotaal
8 0 8
6 1 7
4 2 6
2 3 5
0 4 4

Aanvraagprocedure

De Dirk Kuyt Foundation stuurt automatisch na ontvangst van de aanvraag een bevestiging. Hierna nemen wij de aanvraag in behandeling en streven wij naar spoedige beantwoording. 

Elke aanvraag wordt aan de hand van vastgestelde criteria beoordeeld. Als de aanvraag toch afgewezen moet worden, dan ontvangt u hiervan melding en opgave van reden. De Dirk Kuyt Foundation behoudt zich het recht voor om iedere supportaanvraag, ook als deze wel voldoet aan de criteria, af te wijzen. 

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over de aanvraagprocedure of criteria, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.

Stap 1 van 3

Aanvraagformulier vervoer

Heenreis

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 


Ongeldige invoer

Terugreis

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 


Ongeldige invoer

In deze kolommen kunt u aangeven naar welke sportlocatie de groep gebracht moet worden en hoe laat zij weer opgehaald kunnen worden.

Ongeldige invoer

Aantal passagiers

De bus biedt ruimte voor 8 lopers of 4 rollers. Gaan er zowel lopers als rollers mee, bekijk dan het volgende schema om te zien hoeveel lopers er nog mee kunnen naast de rollers. 1 roller + 6 lopers = vol 2 rollers + 4 lopers = vol 3 rollers + 2 lopers = vol

Ongeldige invoer

Geef aan hoeveel mensen met een rolstoel mee gaan.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Indien er meerdere aanvragen zijn voor de Dirk Kuyt Foundation bus voor dezelfde dag, hebben wij soms een mogelijkheid om een extra bus in te zetten. Zou dit ook een reguliere transporter kunnen zijn?

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ter informatie voor de chauffeur zouden wij graag op de hoogte worden gesteld over de beperkingen van de passagiers

Ongeldige invoer

Contactpersoon organisatie/zorglocatie

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Je dient akkoord te gaan met ons privacybeleid

Ongeldige invoer