Activiteiten

Je kunt via één van de formulieren een aanvraag indienen voor sportactiviteiten. Lees onderstaande richtlijnen, criteria en de aanvraagprocedure goed door.

Het zijn onzekere tijden als gevolg van het COVID-19 virus. Voor ons allemaal staat gezondheid voorop! Vanzelfsprekend volgen we alle maatregelen die zijn getroffen en zijn we genoodzaakt alleen die aanvragen te steunen die de maatregelen van het RIVM in acht zullen nemen. 

Soort activiteit

Wij verdelen de activiteiten in evenementen, projecten en start-ups.

Evenement Een gebeurtenis op één of meerdere dagen op dezelfde locatie. Denk hierbij aan een toernooi, competitiedag, sportdag, etc.

Project Een gebeurtenis waarbij binnen een bepaalde tijd wordt toegewerkt naar een gesteld doel, meerdere dagen op één of verschillende locaties met verschillende deelnemers.

Start-up Het opzetten van structurele sportgelegenheid voor mensen met een beperking. 

Criteria

De Dirk Kuyt Foundation steunt stichtingen en verenigingen. De honorering en hoogte van een bijdrage voor een evenement, project of start-up is onder andere gebaseerd op het aantal deelnemers met beperking, op de totale begroting en op de frequentie (bv wekelijks, maandelijks, jaarlijks) van de sportactiviteiten.

  • Het betreft een nationale activiteit voor mensen met een beperking. Activiteiten ter stimulering of integratie van de aangepaste sport kunnen ook een verzoek indienen. 
  • De Dirk Kuyt Foundation steunt sportactiviteiten via sportverenigingen en/of organisaties die volledig afhankelijk zijn van vrijwilligers, sponsoren en fondsen. 
  • U bent als aanvrager verplicht om een begroting van de activiteit in te dienen en daarbij een dekkingsplan. Zonder deze informatie kan uw aanvraag niet in behandeling genomen worden. 
  • De Dirk Kuyt Foundation kan geen financiële bijdrage leveren aan materialen. Voor start-ups gaat dit in overleg.
  • De aanvraag moet minimaal zes weken van te voren ingediend worden. 
  • Er is geen mogelijkheid voor individuele aanvragen.

Aanvraagprocedure

De Dirk Kuyt Foundation stuurt automatisch na ontvangst van de aanvraag een bevestiging. Hierna nemen wij de aanvraag in behandeling en streven wij naar spoedige beantwoording. 

Elke aanvraag wordt aan de hand van vastgestelde criteria beoordeeld. Als de aanvraag toch afgewezen moet worden, dan ontvangt u hiervan melding en opgave van reden. De Dirk Kuyt Foundation behoudt zich het recht voor om iedere supportaanvraag, ook als deze wel voldoet aan de criteria, af te wijzen. 

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen over de aanvraagprocedure of criteria, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Formulieren