Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij - samen maken we het verschilNPL logo 2016 sRGB72

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.   

 Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 146 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,6 miljard euro aan mens en natuur geschonken. Dirk Kuyt Foundation en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

 De Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen met de Postcode Loterijen in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen de Postcode Lottery Group. De Postcode Lottery Group is met jaarlijks € 854 miljoen euro aan donaties één van de grootste private geldgevers aan goede doelen ter wereld. Goede doelen loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). 

De Dirk Kuyt Foundation is partner van de Nationale Postcode Loterij.

Meer informatie & Loten

Als je de Dirk Kuyt Foundation wilt steunen en mee wilt spelen voor mooie prijzen kun je hier je loten kopen.

Wil je meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen, kijk dan op de website of volg de Loterij via:

Facebook

Instagram

Twitter

YouTube

LinkedIn