Bijzondere Kampioenendag in samenwerking met Dirk Kuyt Foundation

Van 29-09-2021 10:30 tot 29-09-2021 13:45

Bij Sportpark de Haamen


Bijzondere Kampioenendag 

Om bestaande deelnemers van de sportinstuiven en nieuwe deelnemers te motiveren, organiseren De Dirk Kuyt Foundation en Bijzonder in Beweging op woensdag 29 september een mooi evenement. Tijdens de Bijzondere Kampioenendag wordt Sportlandgoed De Haamen in Beek omgetoverd tot een sport- en spelfestival. Een speciaal programma met super toffe activiteiten om mensen met een beperking een mooie dag te bezorgen.

Aanmelden 

Doe je 29 september mee met de Bijzondere Kampioenendag? Meld je dan vóór 12 september aan. Je kunt je alleen of samen met je woongroep inschrijven. Deelname is gratis! Wil je graag meedoen, maar heb je geen vervoer? Geen probleem! Dan regelen wij het gratis Bijzondere Kampioenenvervoer voor je. 

Hier vind je alle informatie en het inschrijfformulier : https://bijzonderinbeweging.nl/kampioenendag/

Sportinstuiven 

Lijkt het je hartstikke leuk om aan al die verschillende activiteiten mee te doen, maar kun je niet wachten tot het 29 september is? Schrijf je dan in voor een van de sportinstuiven die we wekelijks op verschillende locaties in Limburg organiseren. Bij een sportinstuif hoef je niet te kiezen voor één sport, maar doe je gewoon mee met de activiteiten waar je dan zin in hebt. Op onze www.bijzonderinbeweging.nl vind je het complete overzicht van de sportinstuiven en andere activiteiten.  

We zien je graag bij een van de activiteiten én op 29 september! 

Tot dan! 

Bijzonder in Beweging