Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Sport Heroes Challenge 21-09-2021

Van 21-09-2021 09:00 tot 21-09-2021 13:00
Categorieën: Sportdag

Op dinsdag 21 september organiseert Sportief Zeist op het terrein van hockeyvereniging Schaerweijde een sportdag voor 200 leerlingen uit het speciaal onderwijs in Zeist. 20 regionale sportaanbieders zullen die ochtend een clinic aanbieden. De kinderen zullen verschillende sporten ervaren in een soort van circuitmodel. Doelstelling is om de kinderen een leuke dag te bezorgen maar ook vooral het plezier in bewegen te laten ervaren waarna ze hopelijk doorstromen naar het reguliere sportaanbod binnen de regio. De opening is om 9:30 door Burgemeester Koos Janssen.


Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!